Ny vecka!

Måndag. Nu sitter jag här, vid köksbordet och ska vara effektiv, produktiv och duktig på en och samma gång. Ska renskriva gudstjänst PM och försöka få grepp om vad det är jag faktiskt har sett på studiebesöken. Just nu har jag nog ingen aning. Ska bli kul imorrn när man får insikt om vad man har observerat.För jag har ju som sagt ingen aning…

I övrigt ska det plöjas böcker. Kom på att de ska lämnas in nästa måndag och jag har tre tjocka som varken är lästa eller kopierade. Fick en del att göra alltså! Mycket jag borde men bara lite jag faktiskt har lust med. Jag har snarare  lust att fånga upp alla dammloppor som flyger runt i det solljusa rummet idag. Dammsuga, rensa garderob och ta en lång promenad i det vackra vintervädret. Varför är det alltid så? Varför lockar alla andra relativt tråkiga men mer nedprioriterade måstena mer än de som måste måste göras?

Ja, jag har ingen aning..

 

Annons
Märkt , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: