The Cava-celebration!

Ikväll blev det mitt ordentliga firande av veckans bravader inklusive gott sällskap av familjen, god mat som jag skrev om tidigare samt en flaska Cava att dela med modern. Bubbel är fint minsann! Blev den gamla favoriten Codorníu som har förärat en hel del nyårsaftnar, tysklandsresor, ljumma sommarkvällar och firanden.

Flarran och glaset

I bakgrunden ser ni mammas vitlökssås, mysfaktor i form av ljus och Vem Vet Mest? på SVT. Fredagsfinal och många frustrerande utspel när man inte säger det man tänker eller inte får fram det man vet. Tidsfördriv i Onebarskollektivet i varje fall!

Annons
Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: