Storslagna planer

Jag kom faktiskt aldrig iväg. Alexander, min systerson har varit här hela dagen och vid halv två kom även Ida. Ville umgås med dem, eller i alla fall bara sitta i soffan i deras sällskap och bara vara för en stund. Sminkad, ombytt och färdig. Men redo att möta min blivande chef? Njee…

Skickat in en ansökan till Landstinget åtminstone! De söker folk för deltidsarbete, vid behov och extra för kökstjänst. Kanske just det jag är trött på just nu. Men trots allt ett arbete. Nåt att göra med rastlösheten. Sen blev det blogg-fix. Har påbörjat en sidosatsning, ska ladda upp en portfolio och bilder på tidigare uppdrag kring maten och massor med bilder så klart!

På så vis kanske det finns en liten möjlighet att få en kundkrets till mina drömprojekt inom matlagning. Kreativa festlösningar, hyr en kock, bröllop, middagsbjudningar,VIP-kvällar och så vidare.

Det finns ju så mycket jag vill göra i mitt liv. Att då börja i liten skala. Finnas där. Hjälpa till och komma med smakrika och goda lösningar på folks tidspressade planer kan ju det vara en start?

Så håll utkik! Snart kommer mina små, lite större och stora tidigare alster.

Mat - underbara smaker!

Annons
Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: