Grekisk stifado!

Väntar in lite middag innan träningen vid sju. Snöar utanför och man börjar så smått sakna våren och den ljumma sommarkvällen.. Fick dock några riktiga motivationskickar idag. Dels har jag börjat följa PT-Fias blogg och dagens inlägg om självkänsla var träffande. Gjorde att jag kunde ta mig i kragen och ta mig in till skjutsen till Norrpan iallafall.

Inga tentaresultat att räkna med dock.. Vilket sänkte mig något i alla fall. Kom fram till LIU och uppdaterade kortet hos administratörerna där bland annat en totalt oinspirerande och servicelös kvinna jobbar. Jag förstår inte hur man kan fortsätta arbeta på ett ställe där man inte ens kan lyfta på mungiporna och le, åtminstone nån gång i ett samtal. Då tänkte jag ”jag kan iallafall service, jag mår iallafall bra i det jag gör alltsomoftast”.

Sen kom vi till Bomull där dagens lektion skulle utspela sig. En av förra kursens ansvariga dyker då upp, ursäktar problemen med tentaresultaten och pratar terapeutiskt med oss om skolan. Vi förklarade hur det känns att vänta varav jag frågar; ”det går inte att få reda på G eller U om man kan sitt tenta-idnummer?” Går inte in mer på denna historia, eftersom jag absolut inte får nämna hur jag fick reda på det slutgiltiga svaret.. men…

JAG KLARADE TENTAN!!

33/36 poäng med stjärna (finns inte VG…)

Jag ska aldrig, aldrig nedvärdera min kunskap!

OBS! fick absolut inte nämna för nån.. då skulle hon mörda mig.. så snälla – säg inget till nån ;)

Annons
Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: