Crosseyed

Så trött så att ögonen går i kors. Försöker läsa Religionssociologi men orden flyter samman till ett obegripligt töcken av bokstäver och symboler. Imorgon är det litteraturseminarie på den vilket ju blir roligt. Förhoppningsvis ger det dock lite klarhet i innehållet..

Jag anser mig iallafall besegrad av tröttheten och tar en liten vila. Måste kanske sova en stund, ta lite mellanmål och bara andas. Så hoppas jag ju på att få besked på den dära tentan som vi skulle ha fått reda på i fredags. Spännande att deadlines bara gäller för ena sidan av universitetets maktstruktur.. eller något liknande. Försöker vara akademisk..men inte ens det går!

Vila gott!

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: