Udda folk och annorlunda teve

En fika med Maria. Tankar om allt möjligt. Ventilation om detsamma. En massa ärenden uträttade på stan. Samt en hel lista ratad som konsekvens av dålig koll, felprioritering och konstiga sanndrömmar. Men nu börjar det ordna upp sig.

Har tränat, ätit rester och tillbringar nu en kväll i soffan med min älskade mor. Har sett berörande program om en kvinna med cancer som har fått hjälp av ett tv-team att få ordning på sitt hem – gråtit en skvätt. Har sedan halvt om halvt sett på vad jag trodde skulle vara en komediserie men som var vemodigt, rörande och samtidigt lite humoristiskt. Kommer kanske bli en fortsättning på den titten.

Nu ser mamma på Fredriks och Filips nya satsning Får vi följa med? inkluderat ett helt gäng udda personligheter i Sveriges avlånga land. Som vanligt ett nyskapande tänk av duon. Tuffa öden, intressanta men udda samt helt vanliga människor i vår närhet.

Sen får nog tevetittandet vara nog. Inte för att jag sitter låst inför den i soffan. Känner däremot ett stort behov av att somna en stund framför den. Somna i soffan kan vara helt underbart. Speciellt nu när jag är avsminkad och i princip redo för sängen efter luren. Ett tillfälle i perfektion!

Godnatt!

Annons
Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: