Osis..

Var så taggad att köra BodyCombat på Hälso idag…men icke!

Förbereder mig därför för ett hemmapass med någon/några dansklasser och lite mage/rygg. Det känns sen i torsdags, vilket innebär att även om jag tränar hemma och inte kommer iväg till gymmet så kan jag ta ut mig på ett sätt som känns efteråt. Det är ett framsteg!

Det är bra! Stor klapp på axeln – duktiga jag!

 

Annons
Märkt ,

2 tankar om “Osis..

  1. Ja verkligen! Bra jobbat! Att träna hemma funkar faktiskt – när man kommit igång dvs gjort det en gång. Sätter man sen ett schema funkar det rätt bra tycker jag. Jag vill gärna komma igång med viktlyftning hemma, skaffa muskler. Men det har jag tänkt länge men eftersom jag inte gjort ett schema för det, eller ens vet VAD jag ska göra, kommer jag liksom inte igång. Surt. Men det kanske jag skulle göra idag. Förbereda vad jag ska göra.

    • frokenenbom skriver:

      Både coreball-övningar och hantlar samt kettlebells kan ju vara en idé. Har något gammalt coreballschema på datorn nånstans med övningar. Kan leta upp de och skicka om du vill ha mer inspiration. Kettlebells ska väl vara relativt billigt att skaffa med, har inte testat, men verkar skitkul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: