Vart är vi på väg?

Ett glas vitt är upphällt. Till råga på allt fixar min underbara mor även kvällens middag och om bara ett ögonblick kommer Pernilla! Två gånger på en dag inklusive en välbehövlig paus i plugget för en promenad med kvinnan förut, det var väldigt skönt i kylan ändå. Och kaffet smakade fint. Jag var värd det. Så längesen vi hade kvalitetstid!

Nu blir det snart tevehäng framför På Spåret! Bra skit, underhållande med Lindström & Luuk och på köpet en hel del allmänbildande. Idag möter Haag & Haag det något mindre (hos mig) populära paret de Geer och vad hon nu heter… Heja Haag!!

 

 

Fredagskväll!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: