Min kärlek för äldre kvinnor

Avslutade precis ett samtal med Fia i arbetsgruppen. Vilket energiknippe! Glad att jag har lärt känna henne. Det är ganska intressant det där med att jag har så lätt att skapa band, värdefulla band, med äldre, upp till medelålders kvinnor. Min relation med mamma som exempel. Underbara Pia och Linda på IKEA, Ingela i förra gruppen och nu Fia. Många av de har ett öde att känna igen sig och känna med i. De lever som inga andra och vi har ofta mer gemensamt än vad jag har med många andra i min åldersgrupp.

Föreläsningen idag hade tydligen varit guld, på knyta ihop säcken- vis. Bra för tentan. Dumt att jag inte kom iväg ändå. Matt och hängig även idag. Inte många blund inatt. Frös. Svettades. Men ingen förkylning. Ska inte bli nån heller. Blir apelsiner och vitlök så det står härliga till idag!


Pinned by Michelle Salz-Smith on Pinterest from etsy.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: