Erkänner: Duktig!

Har gjort en del ändå. Känns skönt att man har någon typ av självdisciplin i livet ;) Vill ju självklart börja med att ge Jesper en eloge! SÅ underbart snällt att på sin ”tur ute” svänga förbi med böckerna – visste inte ens att han visste vart jag bodde, men det finns väl att kolla upp på webben.

Efter detta satte jag mig med föreläsningarna och har numer skrivit rent mina anteckningar. Läst färdigt Smart och ska imorgon ta tag i mer litteratur. Gjort en läsplan och schema för plugget denna vecka och mailat Sankta Anna (katolska kyrkan) inför studiebesöket. Ligger dock lite efter i schemat av förklarliga skäl, men det löser sig. Nu har jag ju mina böcker!

I övrigt mår jag bättre. Lite stärkt av vitaminer. Nu blir det snart en stor dos vitlök i middagen. Lite lättnad i hjärtat. Måste bara lära mig att inte ta åt mig. Tur att man har vänner som lyssnar och kommer med råd och stöd. Nu ska jag bara leva efter mottot!
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: