*Måndag*

En frusen sådan. Började med att vakna alldeles för tidigt för att lämna in bilen på HA:s, som överenskommet med mig själv. Sen tog jag en extrarunda på Arnö i 15 minusgrader, också som planerat. Framåt Rosenhill började det bli lite snurrigt i mig och jag lugnade ned tempot. Kom hem och trodde att jag skulle frysa ihjäl! Friskt, jajjemen!

Två koppar kaffe, en shake och lite vatten senare låg jag återigen nedbäddat i soffan för att få upp värmen. Kan jag haft feber? Jag vaknade kallsvettig efter en frusen natt och när jag sedan på eftermiddagen, runt två tog en Ibumetin blev jag äntligen normalvarm igen.. hmm.

Har iallafall läst en av texterna i kursen, väntar in att få resten imorrn och måste kopiera en text av Fia. Om vi bara kan bestämma om vi ska åka eller inte..
Synd att bilen var inlämnad då?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: