Hemkommen!

Just hemkommen från en mysig helg med skruttarna i Karlskoga och är trött, jättetrött trots en lugn helg. Vi har gått på loppisrunda, en sväng på stan inklusive lunch och jag har äntligen hittat ett par lite högre svarta skinnkängor i min smak! Efter sisådär 2,5 -3 år!
Fick även supergod middag hos Maj-Lis och Bosse samt lite dipp och grönsaker till kvartersdramatiken i Rosendal. [Dagens ungdomar; suck!]
Saknar dem redan, gänget däruppe – ska bli gott att få träffas snart igen, med nya tillskottet att få gossa med, lukta på och bara få somna med i famnen, alldeles avslappnad!

Imorrn lämnar jag in Marilyn till grabbarna på HA:s för en liten skönhetskorrigering – efter min stenfadäs för ett tag sen. Nu ska bucklan ut och repan retuscheras. Tvättade henne efter resan och hon är så fin! En skinande röd pärla. Tack och lov för försäkring och reducerad självrisk med SBM-försäkringar (något gott för dem ju med sig!).

Efter det blir det en morgonpromenad hem, frukost och läsning av kurslitteratur. Sen börjar mitt promenadliv på riktigt. Ska ju nämligen till Norrpan imorrn och får promt gå in till stationen för att möta de andra. Bra halvt påtvungen vardagsmotion i mitt nya liv!

Så nu ska jag hjälpa modern med middagen och signa ned i soffan för lite njutning innan det är dags. Ha en mysig kväll!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: