Socialdemokrati vs. utförda uppgifter

Kan checka av det mesta på min dagens lista. Solen hann dock gå ned ifrån mig och allt det andra kom i vägen. Mest på grund av att jag hamnade i nån plock-känsla och kände mig pepp att göra sånt istället. Men får välle anse att dammsugning med morsans dammsugare [läs sjukt tungt telespoprör/munstycke], spring mellan rum och papperskorg & sortering faktiskt gav lite, lite motion ändå…

Just nu sitter jag framför nyheterna och lyssnar till hysterin inom Socialdemokratin & jakten på ny partiledare. Har testat plattången och försökt locka till håret lite. Funderingarna nu gäller om jag ska fortsätta mitt plock, gällande garderoben eller om jag ska njuta av de sista timmarna innan kursstart?

Ja, så intressant är det väl inte egentligen…
Stänger dock ned bloggen för idag. Ses en annan gång.
Vilka är ni förresten? Nån som vill ge sig till känna?
Vore kul :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: