Hedersord till mig #1

Som en del av mina utmaningar, löften, förhoppningar, målsättningar och min strävan att må bättre. Att både mentalt och fysiskt bli den Hanna jag en gång var och trivdes med. Därför följer nu ett hedersord till mig själv. Ett av många som kommer följa. Häng gärna på, peppa, peppas och tipsa om sånt jag kanske inte insett. Stor kram!

  • Le, inombords och mot andra. Det gör allt lättare att tackla
  • Ta tillvara på vardagsmotionen. Är du rastlös, ta en liten promenad & andas frisk luft!
  • Sugen på något? Fundera på om du verkligen, verkligen är sugen eller om något annat ligger bakom. Ta en frukt eller några nötter. Oftast handlar det om rastlöshet, eller helt enkelt fel anledning.
  • Ät regelbundet och sträva efter rutiner i ätandet.

Du har lyckats, du kan lyckas men du är också helt super som du är. Inse bara det själv!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: