E4:an i ett gryningsmörker

Klockan 05.13 vaknade jag, av mig själv, pigg som en nötskrika. Helt absurt då jag, trots mina löften om att lägga mig kring halv tio, inte kom i säng förrän kvart över elva igår kväll.
men, vaknar man piggt – då är det väl dumt att somna om? Handlade ju trots allt bara om nån kvart eller så.

Efter hårtvätt, frukost och lite applicerande av ett någorlunda fräscht ansikte bar det sedan av… mot Norrköping!

Att köra i totalt mörker, lätt dimma, på halt underlag med små stänk av underkylt regn i gryningen en januaridag är verkligen inte drömmen. E4:an ligger dunkelt framför en. Kan vägen i sinnet, nästan utan och innan men ändå förrädiskt när man inte vet om körbanan är uppvärmd eller inte. Det gick bra ändå. Ganska mycket trafik och snart var vi framme.

Framläggningen gick bra. Den opponerande gruppen hade några frågor som vi lätt svarade på, kritik som vi kunde försvara oss mot eller till viss del hålla med om. Examinatorn hade lärorika, konstruktiva tips, men avslutade till slut med: ”men ni är ABSOLUT Godkända!”
Såå skönt!

Nu blickar jag bara framåt mot tentan. Ska bli otroligt lättande på fredag eftermiddag när den är klar och förhoppningsvis lagt till arkiven. Slappna av och bara vara – inte tänka på skola och njuta. Så ska det se ut!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: