Söndagsstek, Gräddsås & Söndagsplugg

Det borde vara olagligt att behöva plugga under en helg. Men, icke. Satt där med 5 uppsatser, frågeformulär och mina kritiska glasögon medan fransyskan låg och gottade sig i sin marinad. Hann läsa 4 innan jag tröttnade, kommer kunna följa med i diskussionen, men kanske inte ge 100% på de andra dock. Fokus ligger på att försvara vår läroboksanalys, samt opponera på grupp C1:s.

Fransyskan då? Joo, det blev inte hundra procent där heller. Hade jag tagit ut den något lite tidigare, lagt henne för att vila en stund redan vid 55-57 grader – ja då! Nu blev steken tyvärr lite torr. MEN SÅSEN! Himmelsk!

Sicken tur då att det blev lite steksky kvar. Till senare tillfällen. För någon god detalj att bada i. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: