Söndagsstek, Gräddsås & Söndagsplugg

Det borde vara olagligt att behöva plugga under en helg. Men, icke. Satt där med 5 uppsatser, frågeformulär och mina kritiska glasögon medan fransyskan låg och gottade sig i sin marinad. Hann läsa 4 innan jag tröttnade, kommer kunna följa med i diskussionen, men kanske inte ge 100% på de andra dock. Fokus ligger på att försvara vår läroboksanalys, samt opponera på grupp C1:s.

Fransyskan då? Joo, det blev inte hundra procent där heller. Hade jag tagit ut den något lite tidigare, lagt henne för att vila en stund redan vid 55-57 grader – ja då! Nu blev steken tyvärr lite torr. MEN SÅSEN! Himmelsk!

Sicken tur då att det blev lite steksky kvar. Till senare tillfällen. För någon god detalj att bada i. Mums!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: