Smålänningarna invaderar!

Ja, en del bitterhet kommer nu göra sig synbart i detta inlägg, eftersom JAG inte får ansluta till det lyckosamma gäng som natten till onsdag får besöka värmen, dyrka solen i en vecka och njuta av semester, god dryck och mat! ÅÅÅÅÅHHHHHhhhh!

Jag vill med! Jag behöver energi!

Men idag anländer iallafall familjen Linder från Färjestaden/Kalmar/Öland. Vi ska snacka skit, äta fläskfilé, gossa med killarna och träna! Ikväll BodyCombat solo – imorrn Aerobics med Erica [jag och koreografi…uhm!]

Sen återstår en del plugg i veckan. Men det är en annan historia..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: