Kvitter,Twitter & Trött pluggtjej

Nu tror jag att jag har gått och blitt tokig på senare år – varför inte ödsla sin lediga tid till med datorbaserade/mobilförbrukande sociala medier? Sagt och gjort och Twitter-kontot är ett faktum! Det är rätt intressant, men väl så tidsödande till en början när man ska lära sig alla små finesser och möjligheter. Jag vill ju ha så mycket utbyte som möjligt, eller hur!?

Dessutom så har jag uppdaterat mitt FB-konto till tidslinjen. Tror jag gillar’t; blir ju iallafall lite mer personligt på sidan. Så gick det, jag som t. om hade tankar på att lägga ned hela fenomenet. Trots allt är det bra för att hålla kontakt med familj och vänner som jag inte ofta får träffa live. Resten har sållats – Solly om nån känner sig träffad. Isåfall; adda mig igen så får vi se. Känner dock att de som är mina vänner på dessa sociala medier, iallafall bör vara folk jag känner väl/träffat åtminstone en gång/vill träffa igen/ har utbyte av/ger energi/inte bara tar energi etc.etc.

Så är det, så blir det och så förblir det!

Men följ mig gärna!


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”);

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: