Ett efterlängtat blogginlägg!?

Har inte skrivit sen förra året! SÅ känns det iallafall och jag har inte varit motiverad, det är orsaken. Idag är det den 3:e januari och kollektivet tog med de äldsta syskonbarnen i bilen för en tur ned till NRKPG – Norrköping alltså.

Lite shopping till Ida i form av kläder och lite PS3 spel till Alex. Sen var vi hungriga på Thai, varav vi besökte Golden Bangkok. Det var gott,men man saknar ju Thai Silks massiva buffé med massa goda rätter, grytor, ett eller flera räkchips med mixad vitlöksröra till och så nytillskottet – mjukglassbuffé till efterrätt! Ni må tro att man är mätt efter den lunchen!

Men norrköping då, efter denna lunch gick vi vidare tillbaka till Campusområdet och Visualiseringscenter C för utställning, domteater och en häftig resa ut i rymden. Det var coolt! Spännande för barnen – och jag kan tänka mig att Star Wars älskarna där ute skulle finna det intressant.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: