* År Tjugotusenelva Har Passerat! *

Här kommer årskrönikan


Januari:
* Nyåret firades i bastun och även utanför på Prästkragevägen minus familjen Enbom/Linder och familjen Antonsen men det blev fint ändå. Andreas hade dessutom friat i slutet av tjugotusentio – vilket ökade förväntningarna för året! * Två tentor avklarades med bravur – äntligen kändes skolan någorlunda bra faktiskt.. trots mina fortsatta tvivel genom även detta året. * Känner mig ensam i lägenheten och är mer hos mamma & Rille än hemma
Februari:
* Bytte bank och började träna på Hälsomagasinet, börjar känna att boendet blir ohållbart, ensamt och alldeles för dyrt för min budget…funderar på alternativ och går på visningar. * Skolan går bra – gruppen finner föreläsaren Klas väldigt angenäm – han är lugn och kursen känns vetenskaplig men ändå flummig :)
[ska vi ta en kopp? ska vi deeet? Joo, men vi tar en kopp, tio minuuteer..]
* Äntligen kommer kalmariterna upp & besöker också STHLM för bröllopsshopping!

Till utställning i skolan – kreativt & så :)

Mars:
* Skriver årets tredje tenta – också med bravur! * Kalle blev 1 år ung * Kollar mer frekvent efter ny lägenhet och säger faktiskt upp 2:a handslyan, det får helt enkelt ordna sig! * En mysig vinkväll med gruppen & träningen tar fart.

Kollektiv

April:
* Malison Rogue släpper platta och Hanna tar sig till krogen – hör och häpna!! * Jag flyttar ut till Arnö och bildar kollektiv med modern & lillebrodern – det är trångt men härligt! Startar matte B inläsning och får panik! Går bra till en början men ångesten bygger på. * Flyttar kartonger till Signes källare och försöker få soffan såld. * Vi tillbringar påsken på Öland, lägger plugget på is för en helg och bara njuter av familj och god mat! * Skriver uppsats med gruppen och startar en sista ödesbringande spärrkurs innan sommaren…

Maj:
* Känns som inga lediga stunder finns, spärrkursen, uppsats, begreppstenta, matte B och allt annat som tillkommer – det blir jobbigt och ångesten är ett faktum! Vill bara vara. Blickar framåt och hoppas på en varm och härlig sommar! * Åker på tjejkryssning med god mat och dryck. Det spårar ut som det bara kan på en finlandsfärja, fullt folk och jobbiga typer! * Efter helgen blir det jobbigt för nära & kära. Orkar inte mycket mer…

Juni:

* Uppsatsskrivningen skär sig – det blir jobbigt och paniken är ett faktum! Nu vill jag verkligen inte mer. Tvivlar på mig själv och självkänslan och självinsikten är på botten. En hemsk människa är jag helt enkelt. Fruktansvärd period som fortfarande hänger kvar i bakhuvudet och präglar andra delar av livet. Ord är svåra att glömma…* Ordnar upp sig för familjen, planer smids. * Åker till Kalmar för Emmelie & Hugos bröllop.


* Hem för tentan & tillbaka till Småland igen för Ericas möhippa och Sommar på Öland – som sig bör! * Jag fixar tentan (en poäng från full pott!!), uppsatsen blev med beröm godkänd och jag har nära & kära som bryr sig om mig och får mig på bättre tankar… ett tag! [ni vet vilka ni är] * Åker till Stockaryd och besöker Antonsens i Casa de Colorado, mamma och Signe ansluter, mysigt! * Midsommar spenderas med gamla och nya kära vänner i Kolboda utanför Kalmar – nytt, spännande och bra!

Juli:
* Börjar jobba på IKEA:t igen, med nya kollegor & gamla rutiner. Skitväder means Ikeaväder!!
* Grundlurar Andreas på hans svensexedag – får träffa Peter och Rille hemifrån iallafall över en kaffe* Börjar träna säsongs på Malkars och finner rutinen på riktigt! Pinar i mig shakes med blivande familjen Linder och badar i poolen – när vädret vid enstaka tillfällen tillåter. Skitväder!!

* Några mysiga grillkvällar hos Pia och kalas hos 30-åringarna. Tränar faktiskt massor! * Slutet på månaden behöver vi inte nämna – mer än att självkänslan och livet i sig fick sig en törn – igen… dock fick jag ut mycket känslor på jobbet och på gymmet! * Ett poolparty förgyllde dock lönehelgen å Antonsens kom dit med! Ostlåten minns man än :)

En av få grymma sommardagar i juli!

Augusti:
* Efter en sommar med planer och förberedelser kom sen bröllopshelgen! Årets och sommarens höjdpunkt!! God mat, härlig stämning – lite stress – och ett minnesvärt uppträdande minsann! Jag är nöjd!

* Ett nytt år i skolan startar. Jag och Maria får tillskott av Kristin och Jesper. Skolan känns okej.

September:

* Det bästa denna månad är helt klart kräftskivan i Stockaryd! Underbart! * Skolan går bra, hälften av familjen fyller år & Stella bor en hel vecka själv hos kollektivet medan hennes mor och far åker på utlandsresa – MYS!! * En höst präglad av förkylningar och allmän nedstämdhet startar. Träningen sackar efter… Vad är det med mig??

Oktober:

* En fin höst mestadels, men kommer ändå fram till att Sveriges mörker och hemska sommar i år satt sin prägel på mitt sinne. Höstdepression eller bara låg. Nu måste jag skärpa mig! Börjar återfå självkänslan, börjar smått att träna & hitta rutin igen. * Fixar håret och går på SPA med mor och syster. En mysig kväll!

November:

* Börjar se ett slut på detta skitåret när det blir ännu tyngre! Bördan på skolan tycks jag ta på mig mer än vanligt men familjebekymmer sätter stopp för det iallafall till en början av andra kursen. Under VFU:n hittar jag tillbaka i pluggmotivation och finner balans i hur jag ska tackla det andra med. Men tufft är det.

December:

* Fullt upp i skolan och på VFU:n. Tankspridd för det mesta men inser att det ordnar sig. Försöker umgås med folk som ger snarare än tar energi. * Dagen innan nyår träffar jag Pernilla och Sebbe, Caroline och Jon samt Magda. Vi drack drinkar och spelade spel – otroligt trevligt och jag ser fram emot mer av den varan!

* Avslutade året med en underbar supé med mor och bror som sedan åkte för att arbeta nattskift. Dagen efter blev det äppelkaka hos Signe – som sig bör… men nyårsmaten skriver jag mer om vid ett annat tillfälle!

Det var 2011 i ett nötskal, mycket att älta, några guldklimpar som förgyller tillvaron & omgiven av människor som gör att jag vill uppleva och ta mig an 2012
– trots att svackan gett en bit extra att bestiga

Looking forward to it!

[tjugotusenelva blev ett internt skämt efter mammas groda hemma hos Signe..
Hon fick för sig att vi för två år sen hade år 20010..vi reste snabbt i tiden!]

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: