Julstress och allmän panik

Ja, så är det iallafall på stan. En fika med Ingela på Princess och lite ärenden gjorda, lämnade av några godisstrutar till Maria och Kristin som jobbade som bin idag – folk är faktiskt tokiga som sparar allt till sista dagen, eller ja, måste konsumera så förskräckligt över lag.

Vi har ju aldrig varit några riktiga julfirare – av många anledningar. Ser denna tid mer som avslappning, tid att umgås och träffa nära och kära. Gillar att ge men också charmen att bli överraskad när man minst anar det – alltså inte på en utsatt dag, med önskningar som faktiskt förstör den där charmen. Jag är nog ganska bra på att komma ihåg saker, om nån någon gång har sagt ”det där skulle jag behöva” eller ”den där var fin”. Jag tycker också att jag är ganska bra på att lista ut sånt som en person verkligen skulle gilla eller behöva. Sen är det ju så kul att köpa något, helt spontant, till någon; göra ett fint paket, och överraska helt oväntat!

Så jag hoppas att ni nu lutar er tillbaka, ser på de ni har omkring er eller helt enkelt njuter av lugnet i att vara själv för en stund. Skäm bort dig själv eller er alla med att bara vara, äta gott och umgås. Ha en skön och stämningsfull helg & önska bara att du och alla andra mår bra och får uppleva fler njutningsfulla stunder ihop.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: