Sleepy-head!

Fruktansvärt trött nu, trots att jag sovit gott och länge hela helgen. Ska verkligen bli välbehövligt med lite jullov – och att faktiskt kunna vara helt ledig iallafall i nästan 2 veckor innan tentaplugget måste starta och allvaret börjar igen.

Annars har jag varit lite duktig även idag. Fixat en referens i uppsatsen och skrivit ihop lite angående vfu:n till presentationsarbetet imorgon. Så nu är jag förberedd på det sista skriveriet denna termin! På onsdag är sista seminariet och på torsdag, äntligen är jag FRI som en fågel!

Lite avis på Rille som redan fått extra julledigt då han tagit ut komp sista dagarna på skiftcykeln. Men jag får ju faktiskt längre ledighet. Kanske kommer sitta nån stund någon dag och läsa lite, bara för att vara på den säkra sidan inför tentan. Men det gör inget, för måstena kommer vara förbi!

Nu vet jag inte vad det blir resten av dagen. Vädret säger: stanna inne under täcket med en film och mys! Viljan säger detsamma. Dock säger sinnet och hjärtat att jag borde besöka mina kära syskonbarn några minuter bort i snörusket – och att jag borde byta några ord med iallafall en vuxen i hushållet. Det är viktiga saker. Kanske tunga saker. Men jag vet inte om jag orkar. Inte just idag… Trots att jag kanske borde.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: