Baam!*

Sådärja! Nu har jag varit effektiv idag också. Suttit och knåpat på den bedrövliga läroboksanalysen och skickat till gänget och bara hoppas på bra respons på det jag gjort. Imorrn blir det till att sitta med resten, jag, Maria och Jesper. Bestämt och klart!

… Så ringer handledaren från praktiken och frågar om jag vill komma imorgon. De ska till huvudstaden för att se balett och först skulle jag få följa med. Sen räckte inte biljetterna och vi bestämde att jag stannar hemma och arbetar med annat. Bestämde uppsats med gruppen och gjorde planer – kvalitetstid med mor bland annat. Blev lite tagen på sängen och förklarade att nu var annat bestämt här hemma och att tiden knappt räcker till.

Hon förstod. Hoppas jag. Sa igen att det hade varit lärorikt och trevligt, men lite kort inpå. Lät som jag var bland de sista på listan att få följa med. OM det blir panik panik imorgon får de ringa. Men behövs mest här. Visst, det är sjukdomstider – men de ska väl inte förlita sig på en student? Eller är det okej? Hoppas verkligen att hon förstår.

Men jag har varit duktig idag, det har jag verkligen! Yepp!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: