Finbesök!

Klockan 9 i förmiddags åkt de igen – brorsan, BusMax och finurliga Melvin. Efter 2 mysiga dagar, massor med tawoas (Star Wars) och datt wadoa (Darth Vader) och vilda fäktningar till Rilles Star Wars klipp på datorn.

Vi började med lite snack och mys i soffan i torsdags när de kom hit. Uppdateringar och prat om Karibienresan, lite framtid och sånt. I fredags var det kort dag på skolan och jag raceade hem för att få fortsätta umgås. En liten stadstur och sen lunch/tidig middag på OT. Bussen hem och sen en promenad i blåsten till Peter & Rebecca och resten av kusinerna. Ganska lugnt där med och Melvin fick sova kvar hos blivande födelsedagsbarnet. Tänk! Redan 10 år – Stora killen den där Alex :)

Han firades av familjen med sång och paket, för att hämtas av oss och ta en tur till godisbron. Av oss köptes groteskt mycket godis, så jag tror att Godisbron finns kvar ett tag till iallafall. Hem för lite lunch och sen fika på Prästkrage. Glögg och massa gott till kaffet.

Sen en promenad hem och grekiska färsbiffar, tzatziki och ugnsrostade rotsaker – mumma! Mäktig, episk musik i högtalarna och några bärs samt nån virrepinne efter det. Filmkväll och mys i soffan. Bara Max som rörde sig lite extra och ”svärdades” till Thor och Lokes brödragruff framför teven.

Men nu är de hemma i Färjestaden igen, Melvin skulle på kalas och Max skulle gömma sig för mamma bakom täcket. Andreas ska bli elektriker och börjar plugga i januari han med. Jag saknar de lika mycket igen och känner att många som är mig så nära är på tok för långt borta alldeles för ofta. Linders, Antonsens och Svanbergs, Löfgrens och Enboms – Onebars hela högen, i mitt hjärta alltid!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: