Duktiga jag!

Helt slut i huvudet nu. Sen klockan lunch (12.00) cirka, minus en kaffe och lite nybakat av mammsen så har jag planerat, letat upplägg och skrivit om kommande vecka. Har praktiskt taget planerat färdigt onsdagens 2 lektioner och mina 2 historieperspektivierade lektioner till min heldag på torsdag. Resten är tänkt att vara efter handledarens planering – men med min egen touch! Skulle vilja få in lite mys eller pyssel – men får se om det blir sista veckan istället.

SÅ nu ska jag bara krypa ned under en filt och vila lite inför morgondagen och veckan som kommer. Är fortfarande förkyld och mossig men det går. Blir till att avnjuta lite söndagstacos och se på nån film eller så bara. Gott på alla sätt!

Mys på er!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: