Längtan!


För på torsdag kommer finbesök!

Längtar ju som bara den, för Max & Melvin och deras far kommer på helgvisit och det ska bli grymt trevligt minsann!

Dessutom har jag ju på torsdag kväll gjort alla uppgifter på vfu:n och kommer kunna slappna av hela helgen utan måsten. Bästa Alex blir stora killen på fredag också – 10 år redan sen han tittade ut och förgyllde våra liv, helt otroligt vad fort tiden går!

Nu ska jag ta mig i kragen och fräscha till mig lite. En liten tur i friska luften så kanske jag kan bli lite piggare. Febern har lagt sig men jag är inte på topp direkt. Blir nog lite lördagsgodis på det – som tröst, när Rille kommit hem från jobbet.

En lugn helg för en trött tjej. Behövs verkligen och jag känner faktiskt inte för något annat alls. Vilken tur va?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: