Jag vill ha en egen…

Tror jag är lite kär…
har varit det länge men inte sagt nåt.
Typiskt att jag kom på det igen nu i hela Så Mycket Bättre – svängen.
Men så här är det. Söt, go och rolig. Lite kort, glad och utåtriktad.

Finns det nån mer Jason? För man vill ju inte splittra honom från sin tjej – de bor ihop och hon står ut med hans morgonhumör. Det skulle ju jag också göra. Annars går det bra med Salem annars. Han verkar ungefär lika bra. Med samma attribut. Så går det att lösa vore det helt okej. Helt okej. För Johnny Depp är ju körd; Dock kanske den som kunde få mig att ingå synden att bryta ett äktenskap…[trots att jag verkligen, verkligen tycker att han och frugan verkar som det mest äkta och underbara paret i etern ]
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: