Booyaah!

Jag gjorde det! Trodde aldrig att jag skulle bli klar, trots bättre framförhållning förra veckan med läsningen och stödorden så KUNDE jag bara inte ta mig i kragen med förberedelserna inför litteraturseminariet. Fredagen började jag nästan, men avslutade istället med städning, fix överlag och försök till lugn.

Fick bli helgunderhållning istället då – sånt som jag älskar! Men i brist på annat. Stödorden igår – sen lugn och ro i soffan med mor och bror, Calzone-koma och nåt (eller flera) glas vitt. Fick ju lite helg :) Fortsatte med paper idag – CHECK! Bara att posta. Sen var det läroboksanalysen då.. men nu går ögonen i kors, det behövs Java och det behövs andning.

Så det får bli så. Jag stänger ned WWW, tar en kopp och gör mor sällskap med ett korsord i soffan igen. Peppar mentalt inför kommande utmaningar och njuter av att ha bockat av lite på långa listan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: