Fri-day! Eller vad?

Har nu satt en deadline för mig själv vid 14. Då stängs Thurén igen och jag tar fredagsledigt. Mer lättläst och jag kanske, kanske hinner rätt långt på nästan två timmar. Blir annars till att sitta imorgon och kanske på söndag med detta med. Har inget stort planerat, Rille jobbar och mamma åker till Färjestaden och buskillarna (inte ett dugg avundsjuk…)

Bäst att passa på när huset är tomt nämligen!

Annars började dagen efter en drömfull natt med att telefonen ringde. Skjutsa syrran till jobbet efter försovning. Lägenhetsvisning på det – inget att ha. Eller, kändes inte bra. Stonehill känns för mig ganska fel – ska vara Arnö, Arnö it must be!


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: