WOW

Att nöjd få komma hem, med lite huvudvärk, men ändå kunna ta kväll med gott samvete är så otroligt skönt! Bra redovisning – snyggt presterat av samtliga -bra vävt till pedagogisk verksamhet och suveränt innehåll –> Check! Baam & allt det andra som yttrats senaste året ;)

Tackar dessutom mig själv och två andra som hjälpte till ventilation och ärlighet efter. Det är en bra grupp totalt sett, med några små skavanker och misstag, å det är synd att vi inte bor närmre varandra så vi kan samsas, dela om oss och träffas mer. Ryms många fina pärlor på Linköpings Universitet, minsann!

Finns mycket som kan ge oss inspiration och perspektiv på tillvaron. Igår såg jag träffande nog denne IMPONERANDE man via en delning på fejan. Kolla, sug åt dig och inse att också du är värdefull och att världen inte har några gränser!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: