* Gråa dagar skyndar aldrig på *

Ännu en produktiv dag får avslutas med en deadline;

eftersom jag färdigställt min del av presentationen till onsdag, skrivit mitt förslag till kompletteringar på dokumentet, skrivit ihop ett mejl till gruppen och fått svar från Arvidsson och UR om diverse viktiga ting så återstår det dryga – kurslitteraturen! Måste säga att jag är ganska imponerad av mig själv. Har varit driftig, engagerad, intresserad och samordnande. Måste dock släppa på kontrollbehovet, sluta noja och ge onödiga möjligheter till glid…

Man kan inte varaktigt hjälpa människor genom att utföra det som de borde göra själva.
– Abraham Lincoln (1809-1865)

Har nu bestämt mig för att ta ett varmt bad, ta med någon av böckerna och starta den underbara läsningen av litteraturen till kursen. Stryka under och underlätta för att svara på frågorna till seminarierna. Då kan jag ju samtidigt börja skriva stödord och suga in all nödvändig kunskap till tentan!

Sen blir det soffmys, ljus och kanske nåt trevligt sällskap till det – eller solo vilket är underbart ibland det med.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: