Kapten Haddock i presume?

Jag har aldrig varit en hejare på Tintin. Kan inte säga att jag inte varit intresserad men har liksom aldrig blivit av att jag läst eller sett nåt om parveln tidigare. I söndags var det däremot dags.Min premiär på nya Biostaden i Nypan och det var mäktigt!
Tyvärr har de haft lite problem med driften, teknologin eller kunskaperna inom den nya tekniken och i fredags på premiären av filmen fick de faktiskt ställa in. Lite bekymmer hade de även i söndags men till slut så spelades rätt film, med rätt språk och med grym känsla!

Skärmen är Sveriges största, har 3D teknik och massor med rymliga stolar, gott om benutrymme och dryckeshållare. Jag, Alex, Peter, Rille och hans grabbpalz hade minsann bokat 20 kr dyrare lyxstolar och hade groteskt mycket plats för…ja, allt!

Filmen var grym, 3D var äntligen coolt och Tintin känns som en episk grabb ändå. Äventyr, Haddock och hans alkoholism och en hund som är smartare än alla i hela rollistan.
Det blir mycket bio framöver. Det blir mer Tintin för mig. Härligt i vintermörkret!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: