AvSPAnd Lördag

Var visst längesen jag skrev! Har i allt glömt och dessutom inte orkat logga in…
En mysig fredag med mor på IKEA och Bolagret i rusningstrafikens Norrköping byttes iallafall mot total avslappning och lugn på Sunlight i lördags; återigen med mor och med systeryster Becca.

Vi kom dit vid 14 och bytte om, fick morgonrockar och plockade på oss frukt, nötter och kaffe. Satte oss vid ett bord och bara var, snackade lite skit & besökte sedan jacuzzin. Satt bra länge och kom plötsligt på att vi inte druckit nåt gott än! (förutom kaffet då…) Beställde in en flaska rosé och kunde till slut äntra en varsin vilstol efter att de andra gästerna totalt barrikaderat dessa i flera timmar. Lite mer jacuzzi, sen var det dags för piff!

Kvällen avslutades sedan med en fördrink, vitlöksbröd, himmelsk hjortfilé på Crazy Cow, Kaffe Karlsson och en runda till Fika och några öl med mina älskade kvinnfolk. Var mycket folk ute, många puckon, mycket fint och mindre fint att titta på & mycket skräp att prata om.

Bara synd att vi inte blev fler – men vadå,det blir ju fler gånger!
Kvinnosällskapet Signe Amalia är i bruk :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: