Urk!

Vilken skitdag!

Mått kass; huvudvärk, illamående…ja skit helt enkelt – vilket gjorde att all energi gått till att orka med morgondagen – Maria & co har alltså fått klara sig ensamma med att sammanställa opponeringen tills dess (jo, mailade mitt såklart, inte bara pillat mig i navelen).

SÅ imorrn är förhoppningsvis sista examinationen för denna kurs, framläggning av uppsatser, och fröken enbom är inte taggad, pepp eller knappt förberedd. Får gå som det går, vi får tala från hjärtat och hoppas på det bästa. Hoppas att jag är något mer piggelin och att dagen går smidigt.

Igår skrev jag på fejjan att en lång dag var till ända. Jag tar utmattad tillbaka, säger det igen och konstaterar att dagarna är långa – börjar bli riktigt mörka – och jag ger mig för idag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: