Me & my sparringpartner


Jag gjorde det! Jag överlevde mitt första CoreBox sen i somras (Färjestaden) och kände faktiskt att jag kunde ha orkat lite, lite till! Nu är jag sjukt taggad på fortsättningen och bokade faktiskt in en träningsdejt med sis’ på lördag morgon. Gött!

Hem, käka grekisk gryta och pasta och nu blir det tevesoffan med modern tills rillebror anländer hem. Ska fixa lite lack på naglarna och vänja mig vid min nylagda bena i mitt nyklippta hår. Nästa torsdag blir det färg. Tar det när pengarna kommer. Hon var bra Agnetha – på SALONGEN på Fruängsgatan – trevlig social och omtänksam. Gemytlig salong med bara henne vilket gör att man får total uppmärksamhet och service i en timma eller två. Snyggt inrett och avslappnande känsla! Priserna ligger som Nyköping över lag. Runt 400 för klipp och färg+klipp för runt 1200 (dyrt, men säkert värt det med tanke på hur sällan jag besöker frissan…)

Nehe, lite känslosamt framför ” Drömmen om ett barn” och sen blir det ”Criminal minds”.

Very najs… fågelbajs!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: