Nöjd fröken klappar sig på axeln!

En produktiv dag!
Skrev en sida på uppsatsen varav mina tre kurskamrater skrev varsin med som nu ska bort…YES! Hann även med diskussionsformulering och skickade iväg för en sista granskning innan bedömning. Arbetet fortgår och jag har varit delaktig, driven och initiativrik – BRA fröken! Längtar till imorgon då vi fhv kan känna oss klara men änmer till fredag då den är inskickad (om inte tidigare).

Efter en snabb promenad i ösregn hämtade jag sedan träningsväskan i bilen och besökte Hälsomagasinet. Blev ingen ordentlig genomgång men åtmindståne lite Crosstrainer och två varv E-line. Kommer avlida på torsdag när jag och syster ska köra CoreBox igen, för första gången sen i våras!

Imorrn blir det promenad och lite styrkeövningar hemma. Har inte någon bil och kommer inte vilja släpa på både dator, lunch och träningsväska på bussen hem. Så, så blir det. Powerwalk, nån god middag by my lonesome och ett glas rött till Grey’s.

JAAJJEMEN!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: