Tagga tagga

Ska jag vara helt ärlig ser jag fram emot fredag denna vecka. Då har vi skickat in en förhoppningsvis godkännbar uppsats och det är helg igen. En helt ledig helg utan vare sig tankar på sånt som borde skrivas och annat. Bara 7 gruppers uppsatser som ska granskas, men sånt är ju ganska enkelt jämfört med att diskutera själv, skriva och ordbajsa…

Så ge mig en vecka som flyter på! Måtte samarbetet funka bra och hoppas, hoppas att jag kan säga ifrån om något inte går som jag hoppas :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: