Irritation

Jag gör det hela tiden, trots att jag verkligen försöker tona ned och sätta lägre ribbor för mig själv. Att släppa kontrollen är för mig svårt. Något jag undrar är bara om man inte ska kunna förvänta sig att om någon (läs jag) tar på sig att skriva, sammanfatta eller ordna något & tydligt säger och förmedlar att alla kan kommentera, skriva till några rader och bekräfta att något är/inte är okej – att det då görs?

Liu har ju antagligen helt fel arbetssätt om några faktiskt kan glida sig igenom vissa uppgifter…det hände ofta förra året för många grupper och det händer återigen. Jag försöker stå på mig och få fram min åsikt – men ärligt så går den mesta av energin i mig till att faktiskt klara mig själv. Jag vill bli godkänd direkt, inte behöva komplettera och att då behöva ta den diskussionen blir något sjukt energislukande! Det ska inte behöva vara så… skrota arbetsgrupperna -kör mentorsgrupper eller nåt annat skit istället.

Nu handlar det om en seminariesammanfattning. Jag tog initiativ – skulle kanske sagt till redan när jag förstod att våra diskussioner skulle ta otroligt mycket tid. Vi skulle ha börjat skriva direkt – helt fel dag att faktiskt släppa kontrollen och låta nån annan kliva fram. När det var mindre än en timma kvar började jag skriva ändå, vilket ledde till att jag hade dokumentet, bara jag. Föreslog innan vi skiljdes åt att alla skriver ihop sammanfattningar och någon sedan klipper ihop och skickar in. Inget hände, så jag började skriva och skicka till sem.gruppen. Fick svar från en person att det såg bra ut och några små små ändringar var utförda. nästa person hade bara läst de två versionerna och godkände. Tre personer har inte ens svarat.

Jag tycker att det är dålig stil. Jag lade ned en timma minst på något som knappt uppskattas! Nu är det slut på bananskal – jag får va en bitch då, men ingen ska numer få slösa min tid och energi gratis!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: