Klapp på axeln & njuta av livet

Har precis refererat till den sista källan för denna veckan och planerar att lägga ned verkstaden för dagen. Paper – individuell VFU:inlämning är troligtvis färdigställd och imorgon ska jag skicka in. Orkar inte se den mer. Inte så jobbig att knåpa ihop, men ena källan skulle åter i måndags och jag hann knappt referera färdigt… Asch!

Nog om skola… annars som vanligt, är jag allmänt orkeslös och trälig. Uppåttjack?? Händer inget nytt på energifronten bokar jag undersökning nästa vecka. Ta prover, kolla blodtryck och sånt. Har ofta ont i skallen och man blir ju lite orolig med allt som går… Tills dess blir det frukt, promenader, träna BodyCombat, kanske solariesol, lite shopping och bara lugn och ro! Tänker släppa allt vad skola heter tills på måndag. Då blir det uppsatsröj och sammanställning utav regionalanalysen! Ska försöka få gruppen och oss att sikta in deadline till onsdag. Jobba järnet mån-onsdag så får vi njuta sen! Kanske hitta på nåt ihop?

Nehe… doftar underbart gott från köket! Mamma testar grekiskt storkok och rotsaker i ugn, ska nog hälla upp ett glas rött och klappa mig själv på axeln. Se på 24 och Grey’s. Har skött mig ypperligt den här veckan – och den är inte ens över!

Just ja! Imorrn får man besöka nya biostaden – Ser fram emot! Räddningen i vintermörkret :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: