Hästar, bowling och Så Mycket Bättre

Idag fick jag sovmorgon! Satte inte ens klockan, men den inbyggda gjorde att jag vaknade klockan halv 8 första gången. Det går ju inte för sig en lördag – mina måsten till trots. Jag tog nämligen en dag ledigt. Därmed basta!

Lång frukost och en dusch senare befann jag mig alltför tunt påklädd på stan, vilket jag nu får sota för. Fryser så in i bomben! Blev bara en sväng in på Vita Rum och nyöppnade Så Mycket Bättre, min klasskompis inredningsbutik, jättemysig och med väldigt bra priser. Säljer dels renoverade vintagemöbler och är återförsäljare för en massa shabby chic och fint. Rekommenderas varmt!

Nu har jag precis börjat värma mig igen med en kopp kaffe, passar på att skriva av mig och har faktiskt startat ett ATG-konto. Nu ska vinnas storkova! Ha ha :) Hann ju inte med V75:an idag men dagens dubbel kanske kan ge några kulor? Spel & Dobbel – tänka sig att man gör sånt. När jag är färdig med detta tänkte jag sätta på nån bra musik, hälla upp mig ett glas vin och börja rota efter nåt bärbart i garderoben. Ska bort till Pillan & Zeb för att äta middag innan vi ska träffa stort gäng och bowla!! Längesen & dags att visa vart skåpet ska stå – jag ska sopa banan!

Ska bli kul att umgås… och åka parets nya vrålåk! En peugeot minsann – BRA val! :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: