www.trött.nu

Det är jag
Trött
Förste samordnare liksom
Så jag knappt orkar med mitt eget
Mitt fel, jag vet
Varför alltid ta på sig en massa?
När man inte behöver
Men tusen järn i elden
Kanske jag tror att det behövs?
För att fungera som jag gjorde förr?

Skit…

Det är i alla fall gjort nu. Har planerat, skrivit ut och mejlat Arvidsson. Bara att vänta på ”domen”. Tur att jag kan ventilera med en god vän. Alltid glad, alltid positiv. Hur orkar hon? Vill också vara sån igen. SKA hitta dit igen! På god väg, snart så.

Blev så tomt när Charlestown åkte. Bo StellaBus Snubbelfot Svanberg är saknad hos kollektivet. Vilken goding. En av sju. Snart åtta! Uj Uj Uj. Kommer kanske ångra att jag skriver det så här, just nu, på detta forum – men börjar verkligen längta efter min tur. Mitt knyte, att dela nåt så värdefullt med den man älskar. Längtan, ja, att längta… så länge finner jag mig i lite, lite mareld:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: