Segsöndag! Eller inte…

Japp, nu är det dags att sätta fart. Veckan som kommer ska jag hinna med mycket. Lära känna eleverna, ta reda på deras förförståelse & leda och genomföra aktiviteter. Kommer hålla i en geografilektion och en lektion i religion, som inträffar på torsdag efter morgonsamlingen – som jag också får ta hand om! Har ju bara vart på skolan en dag, i fredags då jag varit sjuk. Så intressant blir det. Måste ju även hinna med allt runt omkring. Prata utvecklingsplan – utvärdera osv.

Kul var ju att en gammal lärare till mig på högstadiet nu är rektor på skolan jag har VFU i. Blev mäkta förvånad när han klev in i lärarrummet på morgonen. Kanske kan ge nåt i framtiden? Får visa framfötterna så kanske jag förhoppningsvis blir efterfrågad när jag är klar. Kom dessutom på nåt i fredags gällande framtida val & så. Jag skulle vilja ha musik. Jag älskar musik. Förstå hur det skulle kännas att inspirera barn i tidig ålder i detta ämne! Finns stort utrymme för jobb med. De kommer skrika efter musiklärare med behörighet snart. Intressant! Hmmm

Det där med valen gör mig nervös. Ska jag läsa dubbla behörigheter? NatIn med? Eller gå det där hela året GF som jag tänkte till i år? Eller bara ett halvår och bygga på med ett extra halvår svenska. Måste ju ha 30(?) hp i svenska och gärna matte med för att vara ordentligt behörig. Men GF… ja, vad säger jag. Känns klump – stor klump i magen. Måste isf läsa klart Matematik B för att ens få gå. Sen är det ju antagligen Linköping som gäller. Om den inte kommer till Norrköping nästa år. Det kan man ju i så fall hoppas på.

Alternativet är väl Natin under höstterminen , sedan GF under vårterminen i trean. Eller GF under HT och specialpedagogik på VT. Sen bygga på med nåt extra sista halvåret 2014 efter sista Allmäna utbildningsområdet – kanske musik? Eller ta det efter svenskan?

Ja, det här var ju säkert intressant för er som läser… Kommer skriva om annat senare. Men nu måste jag sätta igång. Planering var det.

Pepp pepp!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: