Sjuka dagar & trött på hängighet

För cirka tre veckor sen var jag febrig, hade snuva och var mer eller mindre hängig ganska länge, men det bröt aldrig riktigt ut. Gått på nässpray alldeles för länge nu och i söndags var det dags igen. Migränanfall, feberfrossa och hängig..återigen!

Jag känner faktiskt att jag hellre är råförkyld eller har magsjuka i tre dagar och sen blir frisk än att gå och försöka förhindra eller tom vänta på att nåt ska bryta ut. Clementinsäsong, te, vatten sömn, extra träning hmm – ja säg vad som hjälper?

Det här gör ju då att 3, snart 4 av mina VFU-dagar har försvunnit. Tur i oturen att vi har 2 veckor denna gång. Innebär att fredagen (om jag är så pass pigg) får gå till att lära känna klassen – helgen till förberedelser – och nästa vecka blir det hårdkörning minsann. Frågor, samtal, leda lärandetillfällen och utvärdera. Blir maffigt, jo, men det går.

Guldet i situationen är att jag får njuta mellan feber perioderna med prinsessan Stella. Hon är så fin! Kul att få skämma bort henne, måla i ritböckerna, fixa frisyr och bara mysa! Önskar jag fick tillbringa mer tid så här med resten av skitungarna!

Skickat från min HTC

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: