B/S Titanic, regnrusk och blött – så blött

Så var den klar! Exkursionen med SamIn 2011/12. Var en trevlig dag. Fick till några skratt, sjöng gamla sånger från barndomen – jag & Maria. Men det var FÖR dåligt väder. Usch! Regn från 8.15 till nästan 15, stövlar som skavde och alldeles för mycket information för en dag. När jag kom hem åt jag lite middag och toksomnade i soffan mellan sex och åtta på kvällen. Ja, den där turen gjorde under för min förkylning – NOT!

Idag står följande på To Do-listan:

  • Fortsätta klippa in material till analysen (uppsatsen), kolla över så att det är bra uppställt och relevant för oss.
  • Skriva ihop en reflektion angående gårdagen, 1-2 sidor. Går nog fort
  • Fundera lite över vad jag ska hitta på för VFU-uppgift. Börja fnula på inlämningen (didaktiska) som ska in veckan efter VFU:n.
  • Försöka få tag på handledaren igen. Hon skulle ringa, men har inte gjort det. Kanske är bra att veta hur nästa vecka ser ut och så :)
  • Byta fler bläckpatroner i skrivar’n och skriva ut lite krafs.

Jag vill ha gjort så mycket som möjligt idag. Det betyder nämligen att helgen, kanske från och med imorgon kan tillbringas som ledig! Har ju inte direkt varit helt ledig sedan några veckor tillbaka. Vore gott faktiskt, när vi får finbesök och allt! Nästa vecka ska Stella bo med oss. Själv i en hel vecka!! På lördag kommer hon Märta och Fredrik och ska umgås ett par dagar med oss innan de reser till varmare breddgrader. Skönt för de båda tu!

Nog skrivet då! Dags att vara effektiv-därmed basta!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: