Trötthetstecken – positiva & negativa

  • När det plötsligt känns som luften går ur en och du vill sova; halv åtta PM
  • När morgondagen känns som ett berg ska bestigas (vilket det på ett sätt ska..)
  • När du känner att du har gjort otroligt mycket produktivt och är mycket stolt över dig själv
  • Som min kusin skrev så sin blogg; du har otroligt mycket på ”To Do-listan” och alldeles för lite tid & ork att faktiskt göra det. Energin blir låg – trots att du har en lång ”Har gjortS-lista” som är avcheckad (Waddell, 2011)

Jag är iallafall mycket stolt över min avcheckade lista, trots att lite tillkommit och jag gått back på summan av tre bläckpatroner + tre till. Slapp betala parkering då jag istället gick tre kvarter till plugget imorse [snål? ne, men betalparkeringarna har ju maxtid på 2 timmar!]. Dessutom har jag förberett underbar picnic ála kock på universitetsexkursion; Pizzasnurror och bulgursallad, hemgjord smoothie och massa gott. Kommer bli guld! Det enda jag tycker är jobbigt är att prata en timma om saker jag inte har koll på. Utmaning, ja.

Min lärare skickade ju faktiskt ett mail till mig idag: Hej! Kan jag anv. din lokala bildtolkning som exempel som de andra kan ha som modell? M v h KArin

Klart hon får! Ha ha ha :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: