Retro höstblommor med attityd..

Japp, en ny era – en ny tid. Vågade mig på mer bilder och lite annan kulör. Kanske lite mer stilrent, eller helt plottrigt och alldeles för mycket. Jag provar mig fram. Kul är det dock, att fixa. Tills webbläsaren kraschar och man [läs jag] får börja om från början. Och provversionen av photoshop inte pallar mer och vill att jag registrerar. Men det vill inte jag. Jag vill snart sova. För det blir en lång dag imorgon.Skriva uppsats och hämta lille Kalle på dagis, skriva mer och träna järnet, köpa matsäck till på onsdag och öva mitt prat. Exkursion! Lite nervig – är ju första gången vi ska hålla i allt själva, från buss till överlämning till nästa grupp. Hmmm…

Men nu vill jag sova. Så fort min för tidiga födelsedag till mig själv har laddat klart. En batteridriven manick… Ja, min nya hi-tech eltandborste så klart. Inget annat! ;)

[ Hö hö ]

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: