& VAR tog dagen vägen?

En produktiv dag. Tycker faktiskt att jag varit duktig! Har läst färdigt de Blij & Muller om Södra Asien och främst Indien och har börjat skriva ihop en sammanfattning till regionsanalysen – uppsatsen på 7 hp. Det jag inte har fortsatt med än är det som ska lämnas in på fredag, min förberedelse till platsseminariet efter VFU:veckorna 39-40. Har börjat, ja, men måste ju fortsätta! Ska läsa en hel bok till om platser, hitta en global bild och motivera varför jag valt mina bilder. Men det ordnar sig.

Dessutom vill jag skriva i utvecklingsplanen och börja fundera på VFU-uppgiften – kanske rentav börja skissa på inlämningen där?! Måste bara hitta rätt tidpunkter när mamma och Rille jobbar eller pysslar med annat. Hitta rätt pluggro och fokusera. Lite komiskt kanske, men ootroligt effektiv har jag funnit att öronproppar är när jag ska läsa. Jag hör ju fortfarande allt annat, men det här irriterande suset, störande biljud och annat stängs liksom ute. Jag hamnar i en bubbla. Jag anser att den bubblan är otroligt rogivande.

Om en vecka blir jag 27 år. Jag känner för att fira. Därför ska jag kanske jobba på en timma till. Få nåt mer på listan överstökat. Desto mindre har jag imorgon, måndag, tisdag, torsdag och fredag. Sen är det helg igen. Då är jag ledig. Då ska jag vara ledig! På riktigt :)

Trevlig helg! [& det vore otroligt skoj att få reda på vem du är]

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: