SPA-Cravings

Jag fick precis en stark längtan att sitta i en skön loungefotölj och njuta av en god drink. Höra porlande vatten och någon halvtaskig relax-cd i bakgrunden. Ta några avslappnande varv i poolen eller singla ner i ett varmt jacuzzi-bad med ett glas bubbel…

Plötsligt säger någon mitt namn och tiden för min valfria behandling är ett faktum. Ligger där på massagebänken och tänker det här är jag värd.

Nu är det lite sent inpå. Sånt här ska bokas lite tidigare i förväg. Får kanske bli hemmavarianten idag – och boka den riktiga varianten ett par veckor fram? Kanske samla ihop ett gäng tjejer och göra en kväll utav det? Slå slag i saken med den där tjejklubben? Ja, jag tror det är dags.

Jag slår :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: