Huvudbry!

Andra dagen i rad med tungt huvud och bultande panna. Inte roligt alls. Testat med promenader, tabletter, kaffe, vatten, socker, ta ut linserna – ja säg du! Går dessutom och ”väntar” på nånting i kroppen som borde bryt ut. Hade ju feber i torsdags men efter det ingenting. Matt, ja, men ingenting.

Skriver förresten på min nya skönhet! Döpte henne till TheBeast, jag och Rille. Ha ha! Vacker är hon och så guld efter det här året. Börjar ju bli ordning liksom. Vad är näst på tur? Tänk om man visste… Vill i allafall att nära och kära ska vara lyckliga. Det är värt mest för mig. Väsentligt!

Ikea Foundation skänkte idag 380 miljoner kronor till Afrikas Horn som lider av svår hunger och torka. Efter lång tid av skvaller och prat om Kamprad och hans samröre med nazister och vidare är ju detta ett gott steg i rätt riktning. Jag hoppas dock att det är av ”rätt” anledning de gör detta. Jag hoppas att Kamprad har lärt sig av alla gamla handlingar & har han inte det hoppas jag att det är som de säger att han inte har mycket att säga till om ändå i styrelsen!

Det här har iallafall gjort att jag fått tilltro till stora företag och människor inom dem. Hoppas att jag nu inte är blåögd när jag säger det. Har sett, hört och känt mycket de senaste dagarna som jag gör att jag börjar undra över mänskligheten. Vill inte vara en sån person. Jag vill se det ljusa och positiva i oss.

MEN IBLAND UNDRAR JAG FAKTISKTMår lite dumt just nu. Men det får man göra ibland. Det vänder nog. Kanske imorgon. Kanske nån annan dag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: