Att känna sig…

…missförstådd…

Att sväva mellan förståelse och förtvivlan över att inte räcka till. Jag förstår, jag tar tillbaka, jag begrundar, ventilerar och funderar. Nu står jag här igen – med känslan av att vara den det beror på. Att lära sig av sina misstag – tycks vara en gåta – att jag aldrig lär mig.

Vi pratade, vi går vidare. Ändå känner jag mig stämplad – skamsen.

Livssträvan; trampa aldrig någon på tårna [klumpeduns]

Med facit i hand;
du gör det alltid ändå

Gör om gör rätt Hanna, Gör om gör rätt

Be kind Rewind

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: